Contact


Hoe ons bereiken?

Met de trein, bus en/of te voet.
Mechelen beschikt over twee stations: Het centrale station op  20 minuten wandelafstand en het station Nekkerspoel op 10 minuten wandelafstand van het DPC. 

Vanuit het centrale station van Mechelen neem je de centrumpendelbus nr 1 op perron 11 . U stapt af aan de halte “Grote Markt"  U vervolgt aan de linkerkant van de Grote Markt zo komt u in de Frederik de Merodestraat.  
OF:
Vanuit het centrale station van Mechelen volg je de Hendrik Consiencestraat tot aan de verkeerslichten. Steek over en vervolg uw weg richting Bruul tot aan de Grote Markt. Steek de Grote Markt schuin over. Op uw linkerkant bevindt zich de Frederik de Merodestraat.

Met de auto.
Mechelen centrum beschikt over 3 parkings: Veemarkt, Kathedraal en Grote Markt. Alle drie goed aangegeven vanuit de ring rond Mechelen. Voor parkings op wandelafstand of bereikbaar met de centrum pendelbus zie: https://www.mechelen.be/parkin...
DPC heeft een parking met beperkte capaciteit. Deze, Varkensstraat 6, is enkel bereikbaar via de kleine doorgang naast Holiday Inn Express op de Veemarkt. GPS, Google Maps en Viamichelin zijn niet noodzakelijk juist. 

--1--  Stel uw GPS in op Veemarkt 37 (Holiday Inn Express)
OF: 
--2-- Volg de E19 Brussel-Antwerpen en neem afrit 9. Volg richting Mechelen-Noord.  Ga vervolgens verder op de N16. Vervolg de weg naar de Guido Gezellelaan/R12 en de Edgar Tinellaan. Je rijdt voorbij de Dossinkazerne en de parking Tinel. Sla rechts de F. De Merodestraat in, je rijdt voorbij Museum Hof van Busleyden, volg de hoofdweg met een links-rechts-links.
-- 1 en 2 --  Naast de inrit van Holiday Inn Express  parking bevindt zich een klein straatje. Dit leidt U naar de Varkensstraat. Daar sla je rechts af. De bezoekersparking van het  DPC bevindt zich 50 meter verder, op de linkerzijde.

Onze hoofdingang is F. de Merodestraat 18, tegenover de Schoolstraat.